TIPI 93.66

TIPI U1 – 93.66 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 93.66m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 33.61m²

Banjo 1 - 4.05m²
Banjo 2  - 3.34m²

Dhoma e fjetjes - 13.03m²
Dhoma e fjetjes - 11.01m²

Ballkoni - 5.63m²
Koridori - 8.99m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 118,844 110,526 €

Banesa: 93.66m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 108.04m²

Çmimi mesatar 1,023€ /m² X 108.04 = 110,526€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,067 euro

15 vite kesti mujore : 780 euro

Metoda 2
Çmimi total: 110,526 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,157 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 77,368€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 118,844

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 35,653

70% apo ( 83,190 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,386 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,052

pastaj 10% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,054 euro

15 vite kesti mujore : 786 euro

20 vite kesti mujore : 655 euro

​​25 vite kesti mujore : 580 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 44,210

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,251 euro

10 vite kesti mujore : 703 euro

15 vite kesti mujore : 524 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)