TIPI 86.04

TIPI U1 – 86.04 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 86.04m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.61m²

Banjo 1 - 4.02m²
Banjo 2  - 1.99m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²
Dhoma e fjetjes - 11.36m²

Ballkoni - 4.23m²
Koridori - 5.84m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 110,462 102,144 €

Banesa: 86.04m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 100.42m²

Çmimi mesatar 1,017,16 € /m² X 100.42 = 102,144€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 969 euro

15 vite kesti mujore : 703 euro

Metoda 2
Çmimi total: 102,144 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 30,643 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 71,500€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 110,462

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 33,138

70% apo ( 77,323 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,288 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,428

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 886 euro

15 vite kesti mujore : 667 euro

20 vite kesti mujore : 562 euro

​​​25 vite kesti mujore : 501 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 30,643

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,382 euro

7 vite kesti mujore : 1,044 euro

10 vite kesti mujore : 793 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)