TIPI 37.00

TIPI U1 – 37.00 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 37.00m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 20.55m²

Banjo 1 - 3.62m²

Ballkoni - 3.09m²
Koridori - 3.20m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 51,000 44,500 €

Banesa: 37.00m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 51.00m²

Çmimi mesatar 872.54 € /m² X 51.00 = 44,500€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 394 euro

15 vite kesti mujore : 286 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 8,900

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 355 euro

15 vite kesti mujore : 257 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 8,900

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 377 euro

15 vite kesti mujore : 381 euro

20 vite kesti mujore : 234 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 13,350

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 602 euro

7 vite kesti mujore : 455 euro

10 vite kesti mujore : 345 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)