TIPI 69.77

TIPI U1 – 69.77 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 69.77m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.96m²

Banjo 1 - 5.88m²

Dhoma e fjetjes - 12.98m²

Ballkoni - 7.52m²
Koridori - 5.37m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 84,150 77,270 €

Banesa: 69.77m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 84.15m²

Çmimi mesatar 918,24 € /m² X 84.15 = 77,270€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 721 euro

15 vite kesti mujore : 523 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,454

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 616 euro

15 vite kesti mujore : 447 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,454

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 655 euro

15 vite kesti mujore : 488 euro

20 vite kesti mujore : 407 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 23,181

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,045 euro

7 vite kesti mujore : 790 euro

10 vite kesti mujore : 600 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)