TIPI 93.10

TIPI U1 – 93.10 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 93.10m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.57m²

Banjo 1 - 4.01m²
Banjo 2  - 1.52m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²
Dhoma e fjetjes - 11.06m²

Ballkoni - 9.30m²
Koridori - 12.85m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 118,228 109,910€

Banesa: 93.10m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 107.48m²

Çmimi mesatar 1,022.60 € /m² X 107.48 = 109,910€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,061 euro

15 vite kesti mujore : 775 euro

Metoda 2
Çmimi total: 109,910 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 32,973 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 76,937€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 118,228

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 35,468

70% apo ( 82,759 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,379 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,991

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,048 euro

15 vite kesti mujore : 781 euro

20 vite kesti mujore : 652 euro

​​​​​25 vite kesti mujore : 577 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 43,964

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,244 euro

10 vite kesti mujore : 699 euro

15 vite kesti mujore : 521 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)