TIPI 37.00

TIPI U1 – 37.00 - Kati i Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 37.00m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 20.55m²

Banjo 1 - 3.62m²

Ballkoni - 3.09m²
Koridori - 3.20m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 56,100 48,200 €

Banesa: 37.00m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 51.00m²

Çmimi mesatar 945.09 € /m² X 51.00 = 48,200€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 437 euro

15 vite kesti mujore : 319 euro

Metoda 2
Çmimi total: 48,200 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 14,460 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 33,740€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 56,100

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 16,830

70% apo ( 39,270 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 654 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 4,820

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 459 euro

15 vite kesti mujore : 342 euro

20 vite kesti mujore : 286 euro

​​​​​25 vite kesti mujore : 253 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 19,280

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 545 euro

10 vite kesti mujore : 306 euro

15 vite kesti mujore : 228 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)