TIPI 107.48

TIPI U1 – 107.48 - Kati i Njëmbëdhjet

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 107.48m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.57m²

Banjo 1 - 4.01m²
Banjo 2  - 1.52m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²
Dhoma e fjetjes - 11.06m²

Ballkoni - 9.30m²
Koridori - 12.85m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 134,046 125,728 €

Banesa: 107.48m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 121.86m²

Çmimi mesatar 1,031.74 € /m² X 121.86 = 125,728€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,221 euro

15 vite kesti mujore : 892 euro

Metoda 2
Çmimi total: 125,728 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 37,718 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 88,009€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 134,228

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 40,213

70% apo ( 93,832 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,563 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,572

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,199 euro

15 vite kesti mujore : 894 euro

20 vite kesti mujore : 746 euro

​​​​​​25 vite kesti mujore : 660 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 50,291

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,423 euro

10 vite kesti mujore : 799 euro

15 vite kesti mujore : 596 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)