TIPI 61.51

TIPI U1 – 61.51 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Veri. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 61.51m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.60m²

Banjo 1 - 5.28m²

Dhoma e fjetjes - 11.02m²

Ballkoni - 4.63m²
Koridori - 3.02m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 83,479 75,161 €

Banesa: 61.51m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 75.89m²

Çmimi mesatar 990.39 € /m² X 75.89 = 75,161€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 700 euro

15 vite kesti mujore : 508 euro

Metoda 2
Çmimi total: 75,161 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 22,548 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 52,612€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 83,479

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,043

70% apo ( 58,435 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 973 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,032

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 652 euro

15 vite kesti mujore : 491 euro

20 vite kesti mujore : 413 euro

​​​​​​25 vite kesti mujore : 369 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 22,548

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,017 euro

7 vite kesti mujore : 768 euro

10 vite kesti mujore : 584 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)