TIPI 130.58

TIPI U1 – 130.58 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Veri - Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 130.58m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 36.67m²

Banjo 1 - 4.04m²
Banjo 2  - 3.17m²

Dhoma e fjetjes 1- 14.13m²
Dhoma e fjetjes 2- 15.44m²
Dhoma e fjetjes 3- 11.02m²
Depo 1- 3.03m²
Depo 2- 2.03

Ballkoni - 4.61m²
Koridori - 17.53m²
Garazha - 11.38m²
Depo 3 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 159,456 151,138 €

Banesa: 130.58m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 144.96m²

Çmimi mesatar 1,042.61 € /m² X 144.96 = 151,138€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,478 euro

15 vite kesti mujore : 1,080 euro

Metoda 2
Çmimi total: 151,138 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 45,341 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 105,796€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 159,456

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 47,836

70% apo ( 111,619 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,860 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 15,113

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,442 euro

15 vite kesti mujore : 1,074 euro

20 vite kesti mujore : 896 euro

​​​​​​25 vite kesti mujore : 794 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 60,455

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,710 euro

10 vite kesti mujore : 961 euro

15 vite kesti mujore : 716 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)