TIPI 63.22

TIPI U1 – 63.22 - Kati Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati parë me orientimin drejtë Veri - Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 63.22m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.32m²

Banjo - 5.28m²

Dhoma e fjetjes - 11.02m²

Ballkoni - 4.84m²
Koridori - 3.02m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 85,360 77,042 €

Banesa: 63.22m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 77.6m²

Çmimi mesatar 992.80 € /m² X 77.6 = 77,042 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 729 euro

15 vite kesti mujore : 532 euro

Metoda 2
Çmimi total: 77,042 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 23,112 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 53,929€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 85,360

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,608

70% apo ( 59,752 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 995 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,704

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 735 euro

15 vite kesti mujore : 547 euro

20 vite kesti mujore : 457 euro

25 vite kesti mujore : 404 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 30,816

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 872 euro

10 vite kesti mujore : 490 euro

15 vite kesti mujore : 365 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)