TIPI 130.58

TIPI U1 – 130.58 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri - Jug. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 130.58m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 36.67m²

Banjo 1 - 4.04m²
Banjo 2  - 3.17m²

Dhoma e fjetjes 1- 14.13m²
Dhoma e fjetjes 2- 15.44m²
Dhoma e fjetjes 3- 11.02m²
Depo 1- 3.03m²
Depo 2- 2.03

Ballkoni - 4.61m²
Koridori - 17.53m²
Garazha - 11.38m²
Depo 3 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 144,960 138,080 €

Banesa: 130.58m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 144.96m²

Çmimi mesatar 952.53 € /m² X 144.96 = 138,080€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,327 euro

15 vite kesti mujore : 963 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 27,616

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,102 euro

15 vite kesti mujore : 800 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 27,616

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,171 euro

15 vite kesti mujore : 872 euro

20 vite kesti mujore : 728 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 41,424

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,868 euro

7 vite kesti mujore : 1,412 euro

10 vite kesti mujore : 1,073 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)