TIPI 92.05

TIPI U1 – 92.05 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin drejtë Veri - Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 92.05m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.02m²

Banjo 1 - 4.11m²
Banjo 2 - 1.91m²
Dhoma e fjetjes - 13.01m²

Dhoma e fjetjes 2 - 10.13m²

Ballkoni - 4.77m²
Depo 1 - 2.10m²
Koridori - 8.51m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 117,073 108,755€

Banesa: 92.05m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 106.43m²

Çmimi mesatar 1,021.84€ /m² X 106.43 = 108,755€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,049 euro

15 vite kesti mujore : 766 euro

Metoda 2
Çmimi total: 108,755 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 32,626 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 76,128€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 117,073

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 58,536

50% apo (58,536 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,626 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,875

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,037 euro

15 vite kesti mujore : 773 euro

20 vite kesti mujore : 645 euro

25 vite kesti mujore : 571 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 43,502

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,231 euro

10 vite kesti mujore : 691 euro

15 vite kesti mujore : 515 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)