TIPI 86.63

TIPI U1 – 86.63 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Veri. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 86.63m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.01m²

Banjo 1 - 4.02m²
Banjo 2 - 1.50m²
Dhoma e fjetjes 1- 13.01m²

Dhoma e fjetjes 2- 10.96m²

Ballkoni - 4.45m²
Koridori - 9.21m²
Depo 1 - 1.50m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 101,010 94,130 €

Banesa: 86.63m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 101.01m²

Çmimi mesatar 931.88€ /m² X 101.01 = 94,130€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 889 euro

15 vite kesti mujore : 645 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,826

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 751 euro

15 vite kesti mujore : 545 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,826

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 798 euro

15 vite kesti mujore : 595 euro

20 vite kesti mujore : 496 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 28,239

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,273 euro

7 vite kesti mujore : 962 euro

10 vite kesti mujore : 731 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)