TIPI 97.00

TIPI U1 – 97.00 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Veri - Jugë. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 97.00m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 33.06m²

Banjo 1 - 4.00m²
Banjo 2 - 1.81m²
Dhoma e fjetjes 1- 13.56m²

Dhoma e fjetjes 2- 12.87m²

Ballkoni - 12.26m²
Koridori - 9.74m²
Depo 1 - 1.50m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 122,518 114,200 €

Banesa: 97m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 111.38m²

Çmimi mesatar 1,025.31€ /m² X 111.38 = 114,200€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,105 euro

15 vite kesti mujore : 807 euro

Metoda 2
Çmimi total: 114,200 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 34,260 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 79,940€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 122,518

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 36,755

70% apo (85,762 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,429 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,420

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,089 euro

15 vite kesti mujore : 812 euro

20 vite kesti mujore : 677 euro

​​25 vite kesti mujore : 600 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 45,680

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,292 euro

10 vite kesti mujore : 726 euro

15 vite kesti mujore : 541 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)