TIPI 36.50

TIPI U1 – 36.50 - Kati Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati nëntë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 36.50m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 20.23m²

Banjo - 3.75m²

Ballkoni - 3.44m²
Koridori - 3m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 55,968 47,650 €

Banesa: 36.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 50.88m²

Çmimi mesatar 936.51 € /m² X 50.88 = 47,650€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 431 euro

15 vite kesti mujore : 315 euro

Metoda 2
Çmimi total: 47,650 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 14,295 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 33,355€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 55,968

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 16,790

70% apo (39,177 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 652 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 4,765

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 454 euro

15 vite kesti mujore : 338 euro

20 vite kesti mujore : 282 euro

​​​25 vite kesti mujore : 250 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 19,060

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 539 euro

10 vite kesti mujore : 303 euro

15 vite kesti mujore : 225 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)