TIPI 56.85

TIPI K – 56.85 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 3 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 56.85m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.81m²

Banjo 1 - 3.82m²

Dhoma e fjetjes 1 - 10.11

Ballkoni - 3.93m²
Koridori - 4.35m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 85,853 70,035 €

Banesa: 56.85m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 71.23m²

Çmimi mesatar 983.22 € /m² X 71.23 = 70,035€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 648 euro

15 vite kesti mujore : 471 euro

Metoda 2
Çmimi total: 70,035 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 21,010 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 49,024€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 85,853

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,755

70% apo (60,097 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,001 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,007

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 608 euro

15 vite kesti mujore : 457 euro

20 vite kesti mujore : 385 euro

​​​25 vite kesti mujore : 344 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 21,010

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 947 euro

7 vite kesti mujore : 716 euro

10 vite kesti mujore : 544 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)