TIPI 114.20

TIPI K – 114.20 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Veri- Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 114.20m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.44m²

Banjo 1 - 4.00m²
Banjo 2 - 1.65m²

Dhoma e fjetjes 1 - 13.27

Dhoma e fjetjes 2 - 13.10m²
Dhoma e fjetjes 3 - 10.96

Ballkoni - 16.38m²
Depo 1 - 2.47m²
Lavanderia - 1.49m²

Koridori - 14.06m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 141,438 133,120 €

Banesa: 114.20m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 128.58m²

Çmimi mesatar 1,035.30 € /m² X 128.58 = 133,120€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,278 euro

15 vite kesti mujore : 927 euro

Metoda 2
Çmimi total: 133,120 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 39,936 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 93,184€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)3

Metoda 3

Çmimi total: 141,438

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 42,431

70% apo (99,006 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,650 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 26,624

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,155 euro

15 vite kesti mujore : 870 euro

20 vite kesti mujore : 732 euro

​​​25 vite kesti mujore : 653 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 39,936

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,801 euro

7 vite kesti mujore : 1,361 euro

10 vite kesti mujore : 1,034 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)