TIPI 156.55

TIPI K – 156.55 - Kati i Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Veri - Lindje - Jug. E përbërë nga 4 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 156.55m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 43.91m²

Banjo 1 - 4.78m²
Banjo 2 - 5.29m²

Dhoma e fjetjes 1 - 16.09

Dhoma e fjetjes 2 - 10.83m²
Dhoma e fjetjes 3 - 14.67m²
Dhoma e fjetjes 4 - 9.00

Ballkoni - 9.31m²
Ballkoni 2 - 9.27m²
Depo 1 - 2.67m²
Koridori - 17.45m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 170,930 164,050 €

Banesa: 156.55m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 170.93m²

Çmimi mesatar 959.74 € /m² X 170.93 = 164,050€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,586 euro

15 vite kesti mujore : 1,151 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 32,810

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,309 euro

15 vite kesti mujore : 950 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 32,810

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,391 euro

15 vite kesti mujore : 1,037 euro

20 vite kesti mujore : 865 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 49,215

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 2,220 euro

7 vite kesti mujore : 1,677 euro

10 vite kesti mujore : 1,274 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)