TIPI 90.59

TIPI I – 90.59 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 90.59m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.20m²

Banjo 1 - 4.54m²
Banjo 2 - 2.02m²

Dhoma e fjetjes 1 - 13.78m²
Dhoma e fjetjes 2 - 12.56m²

Ballkoni - 3.71m²
Ballkoni 2 - 3.71m²
Koridori - 6.03m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 125,964 117,708 €

Banesa: 90.59m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 104.97m²

Çmimi mesatar 1,121.34 € /m² X 104.97 = 117,708 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,124 euro

15 vite kesti mujore : 816 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 35,312 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 82,395€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,541

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,021 euro

15 vite kesti mujore : 769 euro

20 vite kesti mujore : 647 euro

25 vite kesti mujore : 578 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 35,312

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,592 euro

7 vite kesti mujore : 1,203 euro

10 vite kesti mujore : 914 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)