Penthouse 139.44

PentHouse – 139.44 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 4 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 139.44m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 39.61m²

Banjo 1 - 4.35m²
Banjo 2 - 1.66m²

Dhoma e fjetjes 1 - 20.60m²
Dhoma e fjetjes 2 - 11.53m²
Dhoma e fjetjes 3 - 15.15m²

Dhoma e fjetjes 4 - 8.00m²
Depo - 2.04

Ballkoni - 6.24m²
Koridori - 1.33m²

Terasa - 80.53m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 276,067 250,000 €

Banesa: 139.44m² + Terasa (80.53m²) + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 234.35m²

Çmimi mesatar 1,066.78 € /m² X 234.35 = 250,000€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 2,444 euro

15 vite kesti mujore : 1,774 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 75,000 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 175,000€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 50,000

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 2,170 euro

15 vite kesti mujore : 1,634 euro

20 vite kesti mujore : 1,375 euro

25 vite kesti mujore : 1,228 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 75,000

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 3,383 euro

7 vite kesti mujore : 2,556 euro

10 vite kesti mujore : 1,942 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)