TIPI 156.87

TIPI K – 156.87 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Perëndimit - Jug - Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 156.87m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 43.91m²

Banjo 1 - 4.78m²
Banjo 2 - 5.29m²

Dhoma e fjetjes 1 - 16.09

Dhoma e fjetjes 2 - 10.83m²
Dhoma e fjetjes 3 - 14.67

Ballkoni - 9.31m²
Ballkoni 2 - 9.27m²
Depo 1 - 2.67m²
Koridori - 17.45m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 205,500 197,244 €

Banesa: 156.87m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 171.25m²

Çmimi mesatar 1151.78 € /m² X 171.25 = 197,244€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,918 euro

15 vite kesti mujore : 1,392 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 59,173 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 138,070€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 39,448

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,712 euro

15 vite kesti mujore : 1,289 euro

20 vite kesti mujore : 1,085 euro

25 vite kesti mujore : 969 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 59,173

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 2,669 euro

7 vite kesti mujore : 2,017 euro

10 vite kesti mujore : 1,532 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)