TIPI 86.40

TIPI U2 – 86.40- Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 86.40m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 29.76m²

Banjo 1 - 4.63

WC  - 2.73m²

Dhoma e fjetjes 1- 15.30m²
Dhoma e fjetjes 2- 11.04m²

Ballkoni - 4.00m²
Koridori - 6.42m²

Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 110,858 102,540 €

Banesa: 86.40m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 100.78m²

Çmimi mesatar 1,017.46 € /m² X 100.78 = 102,540€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 987 euro

15 vite kesti mujore : 721 euro

Metoda 2
Çmimi total: 102,540 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 30,762 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 71,778€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 110,858

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 33,257

70% apo ( 77,600 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,293 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,254

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 978 euro

15 vite kesti mujore : 729 euro

20 vite kesti mujore : 608 euro

​​​​​25 vite kesti mujore : 538 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 41,016

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,160 euro

10 vite kesti mujore : 652 euro

15 vite kesti mujore : 486 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)