TIPI 84.90

TIPI U2 – 84.90 - Kati Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati parë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 84.90m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 29.29m²

Banjo 1 - 4.54m²
WC  - 1.51m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.02m²
Dhoma e fjetjes 2- 10.58m²

Ballkoni - 4.01m²
Koridori - 6.97m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 109,208 100,890 €

Banesa: 84.90m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 99.28m²

Çmimi mesatar 1,016.21 € /m² X 99.28 = 100,890€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 970 euro

15 vite kesti mujore : 708 euro

Metoda 2
Çmimi total: 100,890 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 30,267 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 70,623€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 109,208

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 32,762

70% apo ( 76,445 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,274 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,089

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 962 euro

15 vite kesti mujore : 717 euro

20 vite kesti mujore : 598 euro

​​​25 vite kesti mujore : 530 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 40,356

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,142 euro

10 vite kesti mujore : 641 euro

15 vite kesti mujore : 478 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)

Happy Birthday 🎁🎊🎂