TIPI 59.43

TIPI H1 – 59.43 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 59.43m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 25.49m²

Banjo 1 - 4.44m²
Dhoma e fjetjes - 11.46m²

Ballkoni - 4.54m²
Koridori - 4.96m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 81,191 72,873 €

Banesa: 59.43m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 73.81m²

Çmimi mesatar 987.30 € /m² X 73.81 = 72,873€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 686 euro

15 vite kesti mujore : 501 euro

Metoda 2
Çmimi total: 72,873 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 21,861 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 51,011€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 81,191

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 24,357

70% apo ( 56,833 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 947 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,287

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 695 euro

15 vite kesti mujore : 518 euro

20 vite kesti mujore : 432 euro

​​​​​​​25 vite kesti mujore : 383 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 29,149

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 824euro

10 vite kesti mujore : 463 euro

15 vite kesti mujore : 345 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)