TIPI 63.09

TIPI U2 – 63.09 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 63.09m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 27.94m²

Banjo 1 - 4.77m²

Dhoma e fjetjes - 10.22m²

Ballkoni - 4.00m²
Koridori - 6.64m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

  

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 85,217 76,899 €

Banesa: 63.09m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 77.47m²

Çmimi mesatar 992.62 € /m² X 77.47 = 76,899€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 727 euro

15 vite kesti mujore : 531 euro

Metoda 2
Çmimi total: 76,899 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 23,069 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 53,829€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 85,217

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,565

70% apo ( 59,651 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 994 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,689

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 733 euro

15 vite kesti mujore : 546 euro

20 vite kesti mujore : 456 euro

​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 404 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 30,759

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 870 euro

10 vite kesti mujore : 489 euro

15 vite kesti mujore : 364 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)