TIPI 87.55

TIPI U2 – 87.55 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.55m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.28m²

Banjo 1 - 4.02m²
WC  - 1.86m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.32m²
Dhoma e fjetjes 2- 10.83m²

Ballkoni - 4.32m²
Koridori - 10.03m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 112,123103,805 €

Banesa: 87.55m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 101.93m²

Çmimi mesatar 1,018.39 € /m² X 101.93 = 103,805 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 985 euro

15 vite kesti mujore : 715 euro

Metoda 2
Çmimi total: 103,805 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 31,141 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 72,663€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 112,123

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 33,636

70% apo ( 78,486 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,308 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,761

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 901 euro

15 vite kesti mujore : 678 euro

20 vite kesti mujore : 571 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 509 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,141

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,404 euro

7 vite kesti mujore : 1,061 euro

10 vite kesti mujore : 806 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)