TIPI 58.60

TIPI B6 – 58.60 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 58.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 25.16m²

Banjo  - 4.07m²

Dhoma e fjetjes - 12.80m²

Ballkoni - 3.77m²
Koridori - 3.00m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 80,278 71,960 €

Banesa: 58.60m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 72.98m²

Çmimi mesatar 986.02 € /m² X 72.98 = 71,960€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 668 euro

15 vite kesti mujore : 484 euro

Metoda 2
Çmimi total: 71,960 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 21,588 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 50,372€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 80,278

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 24,083

70% apo ( 56,194 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 936 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,392

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 624 euro

15 vite kesti mujore : 470 euro

20 vite kesti mujore : 396 euro

​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 353 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 21,588

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 973 euro

7 vite kesti mujore : 735 euro

10 vite kesti mujore : 559 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)