TIPI 83.75

TIPI U2 – 83.75 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 83.75m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.79m²

Banjo 1 - 4.21m²
WC  - 2.04m²

Dhoma e fjetjes 1- 12.96m²
Dhoma e fjetjes 2- 10.36m²

Ballkoni - 3.97m²
Koridori - 7.84m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

  

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 107,943 99,625 €

Banesa: 83.75m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 98.13m²

Çmimi mesatar 1,015.23 € /m² X 98.13 = 99,625€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 957 euro

15 vite kesti mujore : 699 euro

Metoda 2

Çmimi total: 107,943

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 32,382

70% apo ( 75,560 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,259 euro /muaj

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,962

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 950 euro

15 vite kesti mujore : 708 euro

20 vite kesti mujore : 591 euro

​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 523 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 29,887

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,348 euro

7 vite kesti mujore : 1,018 euro

10 vite kesti mujore : 774 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)