TIPI 81.53

TIPI U2 – 81.53 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Perëndimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.53m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.15m²

Banjo 1 - 4.00m²
WC  - 1.74m²

Dhoma e fjetjes 1- 11.62m²
Dhoma e fjetjes 2- 12.31m²

Ballkoni - 3.90m²
Koridori - 9.57m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

  

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 105,501 97,183 €

Banesa: 81.53m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 95.91m²

Çmimi mesatar 1,013.27 € /m² X 95.91 = 97,183€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 932 euro

15 vite kesti mujore : 681 euro

Metoda 2
Çmimi total: 97,183 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 29,154 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 68,028€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 105,501

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,650

70% apo ( 73,850 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,230 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,718

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 927 euro

15 vite kesti mujore : 691 euro

20 vite kesti mujore : 576 euro

​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 510 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 29,154

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,315 euro

7 vite kesti mujore : 993 euro

10 vite kesti mujore : 755 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)