TIPI 93.95

TIPI U2 – 93.95 - Kati Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 93.95m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.64m²

Banjo 1 - 4.02m²
WC  - 1.92m²

Dhoma e fjetjes 1- 10.82m²
Dhoma e fjetjes 2- 14.23m²

Ballkoni - 3.92m²
Koridori - 12.77m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

  

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 119,163 110,845 €

Banesa: 93.95m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 108.33m²

Çmimi mesatar 1,023.21 € /m² X 108.33m² = 110,845€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,071 euro

15 vite kesti mujore : 782 euro

Metoda 2
Çmimi total: 110,845 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,253 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 77,591€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 119,163

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 35,748

70% apo ( 83,414 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,390 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,084

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,057 euro

15 vite kesti mujore : 788 euro

20 vite kesti mujore : 657 euro

​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 582 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 33,253

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,500 euro

7 vite kesti mujore : 1,133 euro

10 vite kesti mujore : 861 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)