TIPI 109.50

TIPI U2 – 109.50 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Perëndimit. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 109.50m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 33.36m²

Banjo 1 - 4.07m²
WC  - 2.72m²

Dhoma e fjetjes 1- 10.84m²
Dhoma e fjetjes 2- 12.93m²
Dhoma e fjetjes 3- 13.02m²

Ballkoni - 5.21m²
Koridori - 9.69m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

  

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 136,268 127,950 €

Banesa: 109.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 123.88m²

Çmimi mesatar 1,032.85 € /m² X 123.88 = 127,950€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,244 euro

15 vite kesti mujore : 908 euro

Metoda 2

Çmimi total: 136,268

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 40,880

70% apo ( 95,387 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,589 euro /muaj

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,795

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,220 euro

15 vite kesti mujore : 910 euro

20 vite kesti mujore : 759 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 672 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 38,385

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,731 euro

7 vite kesti mujore : 1,308 euro

10 vite kesti mujore : 994 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)