TIPI 76.75

TIPI U2 – 76.75 - Kati Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dhjetë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 76.75m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.16m²

Banjo 1 - 4.00m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.00m²
Dhoma e fjetjes 2- 10.15m²

Ballkoni - 4.51m²
Koridori - 5.35m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 91,130 84,250 €

Banesa: 76.75m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 91.13m²

Çmimi mesatar 924.50 € /m² X 91.13 = 84,250€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 790 euro

15 vite kesti mujore : 573 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,850

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 672 euro

15 vite kesti mujore : 488 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,850

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 714 euro

15 vite kesti mujore : 532 euro

20 vite kesti mujore : 444 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,975

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,140 euro

7 vite kesti mujore : 861 euro

10 vite kesti mujore : 654 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)