TIPI 83.45

TIPI U2 – 83.45 - Kati Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dhjetë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 83.45m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.00m²

Banjo 1 - 4.01m²
WC  - 2.73m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.26m²
Dhoma e fjetjes 2- 11.03m²

Ballkoni - 4.03m²
Koridori - 6.40m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 97,830 90,950 €

Banesa: 83.45m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 97.38m²

Çmimi mesatar 929.67 € /m² X 97.83 = 90,950€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 857 euro

15 vite kesti mujore : 622 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,190

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 725 euro

15 vite kesti mujore : 526 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,190

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 771 euro

15 vite kesti mujore : 575 euro

20 vite kesti mujore : 479 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 27,285

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,230 euro

7 vite kesti mujore : 930 euro

10 vite kesti mujore : 706 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)