TIPI 81.11

TIPI U2 – 81.11 - Kati Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dhjetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.11m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.63m²

Banjo 1 - 4.22m²
WC  - 1.91m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.06m²
Dhoma e fjetjes 2- 9.95m²

Ballkoni - 4.88m²
Koridori - 8.14m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 95,490 88,610 €

Banesa: 81.11m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 95.49m²

Çmimi mesatar 927.95 € /m² X 95.49 = 88,610€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 834 euro

15 vite kesti mujore : 605 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,722

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 707 euro

15 vite kesti mujore : 513 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,722

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 751 euro

15 vite kesti mujore : 560 euro

20 vite kesti mujore : 467 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 26,583

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,199 euro

7 vite kesti mujore : 906 euro

10 vite kesti mujore : 688 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)