TIPI 65.15

TIPI U2 – 65.15 - Kati Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 65.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.06m²

Banjo 1 - 4.05m²

Dhoma e fjetjes - 13.08m²

Ballkoni - 4.06m²
Koridori - 3.80m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 87,065 80,265 €

Banesa: 65.15m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 79.15m²

Çmimi mesatar 1,014.08 € /m² X 79.15 = 80,265€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 761 euro

15 vite kesti mujore : 556 euro

Metoda 2
Çmimi total: 80,265 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 24,546 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 56,185€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 87,065

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 26,119

70% apo ( 60,946 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!
5 vite kesti : 1,015 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,026

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 765 euro

15 vite kesti mujore : 570 euro

20 vite kesti mujore : 476 euro

25 vite kesti mujore : 421 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 32,106

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 908 euro

10 vite kesti mujore : 510 euro

15 vite kesti mujore : 380 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)