TIPI 83.45

TIPI U2 – 83.45 - Kati Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 83.45m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.00m²

Banjo 1 - 4.01m²
WC  - 2.73m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.26m²
Dhoma e fjetjes 2- 11.03m²

Ballkoni - 4.03m²
Koridori - 6.40m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 107,615 99,295 €

Banesa: 83.45m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 97.38m²

Çmimi mesatar 1,014.97 € /m² X 97.83 = 99,295€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 954 euro

15 vite kesti mujore : 697 euro

Metoda 2
Çmimi total: 99,295 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 29,788 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 69,506€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 107,615

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 32,284

70% apo ( 75,331 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,255 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,929

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 947 euro

15 vite kesti mujore : 706 euro

20 vite kesti mujore : 589 euro

​​25 vite kesti mujore : 521 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 39,718

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,124 euro

10 vite kesti mujore : 631 euro

15 vite kesti mujore : 470 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)