TIPI 81.11

TIPI U2 – 81.11 - Kati Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.11m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.63m²

Banjo 1 - 4.22m²
WC  - 1.91m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.06m²
Dhoma e fjetjes 2- 9.95m²

Ballkoni - 4.88m²
Koridori - 8.14m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 105,039 96,721 €

Banesa: 81.11m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 95.49m²

Çmimi mesatar 1,012.95 € /m² X 95.49 = 96,721€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 928 euro

15 vite kesti mujore : 677 euro

Metoda 2
Çmimi total: 96,721 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 29,016 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 67,704€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 105,039

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,511

70% apo ( 73,527 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,225 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,672

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 922 euro

15 vite kesti mujore : 687 euro

20 vite kesti mujore : 574 euro

​​​25 vite kesti mujore : 508 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 38,688

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,094 euro

10 vite kesti mujore : 615 euro

15 vite kesti mujore : 458 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)