TIPI 84.90

TIPI U2 – 84.90 - Kati Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati Njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 84.90m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 29.29m²

Banjo 1 - 4.54m²
WC  - 1.51m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.02m²
Dhoma e fjetjes 2- 10.58m²

Ballkoni - 4.01m²
Koridori - 6.97m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 99,280 92,400 €

Banesa: 84.90m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 99.28m²

Çmimi mesatar 930.70 € /m² X 99.28 = 92,400€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 872 euro

15 vite kesti mujore : 632 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,480

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 737 euro

15 vite kesti mujore : 535 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,840

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 783 euro

15 vite kesti mujore : 584 euro

20 vite kesti mujore : 487 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 27,720

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,071 euro

7 vite kesti mujore : 944 euro

10 vite kesti mujore : 718 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)