TIPI 106.16

TIPI U1 – 106.16 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Jug-Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 106.16m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.01m²

Banjo  - 4.03m²
Banjo  - 1.49m²

Dhoma e fjetjes - 12.30m²
Dhoma e fjetjes - 8.49m²
Dhoma e fjetjes - 13.34m²

Ballkoni - 9.27m²
Koridori - 10.44m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 144,648 136,392 €

Banesa: 106.16m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 120.54m²

Çmimi mesatar 1,131.50 € /m² X 120.54 = 136,392€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,324 euro

15 vite kesti mujore : 965 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 40,917 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 95,474€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 13,639

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,301 euro

15 vite kesti mujore : 970 euro

20 vite kesti mujore : 809 euro

25 vite kesti mujore : 716 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 54,556

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,543 euro

10 vite kesti mujore : 869 euro

15 vite kesti mujore : 646 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)