TIPI 101.96

TIPI G – 101.96 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katërt me orientimin drejtë Jug-Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 101.96m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.02m²

Banjo  - 4.01m²
Banjo  - 1.46m²

Dhoma e fjetjes - 13.34m²
Dhoma e fjetjes - 12.36m²
Dhoma e fjetjes - 8.42m²

Ballkoni - 6.68m²
Koridori - 10.34m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 139,608 131,352 €

Banesa: 101.96m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 116.34m²

Çmimi mesatar 1,129.03 € /m² X 116.34 = 131,352€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,273 euro

15 vite kesti mujore : 928 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 39,405 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 91,946€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 13,135

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,253 euro

15 vite kesti mujore : 934 euro

20 vite kesti mujore : 779 euro

25 vite kesti mujore : 690 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 52,540

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,486 euro

10 vite kesti mujore : 835 euro

15 vite kesti mujore : 622 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)