TIPI 57.83

TIPI U1 – 57.83 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 57.83m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.99m²

Banjo  - 4.14m²

Dhoma e fjetjes - 10.52m²

Ballkoni - 4.53m²
Koridori - 3.54m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 75,179 69,396 €

Banesa: 57.83m²

Çmimi mesatar 1,200 € /m² X 57.83 = 69,396€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 648 euro

15 vite kesti mujore : 473 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 20,818 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 48,577€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 6,939

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 662 euro

15 vite kesti mujore : 493 euro

20 vite kesti mujore : 411 euro

25 vite kesti mujore : 364 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 27,758

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 785 euro

10 vite kesti mujore : 441 euro

15 vite kesti mujore : 329 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)