TIPI 104.67

TIPI U1 – 104.67 - Kati i Tretë Me Flet Poseduse

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje me shumë antarë. Gjendet në lokacion shumë të favorshëm pranë rrugës C dhe B, 50m nga rruga kryesore dhe qasje shumë të lehtë dhe të shpejt, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 104.67m².

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 160,000 155,000 € (E Mobiluar)

Banesa: 104.67m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 119.05m²

Çmimi mesatar 1,301.97 € /m² X 119.05 = 155,000€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,496 euro

15 vite kesti mujore : 1,086 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 46,500 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 108,500€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 15,500

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,392 euro

15 vite kesti mujore : 1,011 euro

20 vite kesti mujore : 823 euro

25 vite kesti mujore : 713 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 62,00

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,700 euro

10 vite kesti mujore : 928 euro

15 vite kesti mujore : 674 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)