TIPI 101.96

TIPI U1 – 101.96 - Kati Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati gjashtë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 101.96m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 156,842 146,646

Banesa: 101.96m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 116.34m²

Çmimi mesatar 1,260.49 € /m² X 116.34 = 146,646€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,413 euro

15 vite kesti mujore : 1,025 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 43,993 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 102,652€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 14,664

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,317 euro

15 vite kesti mujore : 956 euro

20 vite kesti mujore : 779 euro

25 vite kesti mujore : 674 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 58,658

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmesNLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,608 euro

10 vite kesti mujore : 878 euro

15 vite kesti mujore : 637 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)