TIPI 126

TIPI 1 – 126 - Kati i Përdhes

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhes me orientimin drejtë Jug-Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 Wc, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 126m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 34.82m²

Banjo  - 3.55m²
Banjo 2 - 4.12m²
Wc  - 2.46m²
Depo  - 2.66m²

Dhoma e fjetjes - 11.00m²
Dhoma e fjetjes - 13.65m²
Dhoma e fjetjes - 15.65m²

Ballkoni - 2.29m²
Ballkoni 2 - 5.01m²
Koridori - 11.56m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 140,100 133,500

Banesa: 126m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 140.38m²

Çmimi mesatar 950.99 € /m² X 140.38 = 133,500€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,300 euro

15 vite kesti mujore : 949 euro

Metoda 2
Çmimi total: 133,500

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 40,050 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 93,450€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 146,100

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 73,050

50% apo ( 73,050 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,217 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 26,700

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,065 euro

15 vite kesti mujore : 773 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)