TIPI 92.31

TIPI 3 – 92.31 - Kati i Përdhes

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhes me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 Wc, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 92.31m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.02m²

Banjo  - 3.51m²
Banjo 2  - 4.01m²
WC  - 2.58 m²

Dhoma e fjetjes - 11m²
Dhoma e fjetjes - 15.40m²

Ballkoni - 4m²
Koridori - 6.62m²
Garazha - 11.38m²
Depo 3 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 106,690 99,810

Banesa: 92.31m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 106.69m²

Çmimi mesatar 935.51 € /m² X 106.69 = 99,810€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 959 euro

15 vite kesti mujore : 700 euro

Metoda 2

Çmimi total: 99,810
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 29,943 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 69,867€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 106,690

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 53,345

50% apo ( 53,345 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 889 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 19,962

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 796 euro

15 vite kesti mujore : 578 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)