TIPI 59.40

TIPI 7 – 59.40 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati parë me orientimin drejtë Perëndimit. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 59.40m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 27.94m²

Banjo  - 4.073m²

Dhoma e fjetjes - 12.50m²

Ballkoni - 3.55m²
Koridori - 2.30m²
Garazha - 11.38m²
Depo 3 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 73,780 66,900

Banesa: 59.40m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 73.78m²

Çmimi mesatar 906.74 € /m² X 73.78 = 66,900€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 626 euro

15 vite kesti mujore : 457 euro

Metoda 2

Çmimi total: 66,900
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 20,070 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 46,830€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 73,780

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 36,890

50% apo ( 36,890 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 614 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 13,380

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 534 euro

15 vite kesti mujore : 387 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)