TIPI 34.98

TIPI 39 – 34.98 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin drejtë Jug-Lindje. E përbërë nga hapësira për shumë qëllime, 1 banjo, dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 34.98m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Hapësira për shumë qëllime - 22.76m²

Banjo  - 3.01m²

Ballkoni - 2.29m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 49,360 42,480

Banesa: 34.98m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 49.36m²

Çmimi mesatar 860.61 € /m² X 49.36 = 42,480€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 379 euro

15 vite kesti mujore : 277 euro

Metoda 2

Çmimi total: 42,480
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 12,744 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 29,736€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 49,360

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 24,680

50% apo ( 24,680 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 411 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 8,496

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 339 euro

15 vite kesti mujore : 246 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)