TIPI 72.37

TIPI 42 – 72.37 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 72.37m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 99,462 92,225

Banesa: 72.37m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 86.75m²

Çmimi mesatar 1,063.11 € /m² X 86.75 = 92,225

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 870 euro

15 vite kesti mujore : 631 euro

Metoda 2

Çmimi total: 92,225
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 27,217 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 63,5078€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 99,462

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 49,731

50% apo ( 49,731 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 828 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,222

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 828 euro

15 vite kesti mujore : 601 euro

20 vite kesti mujore : 489 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 424 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 36,890

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,011 euro

10 vite kesti mujore : 552 euro

15 vite kesti mujore : 401 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)