TIPI 72.37

TIPI 42 – 72.37 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 72.37m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.90m²

Banjo  - 4.23m²

Dhoma e fjetjes - 10.48m²
Dhoma e fjetjes - 13.03m²

Ballkoni - 3.64m²
Koridori - 5.99m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 86,750 79,870

Banesa: 72.37m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 86.75m²

Çmimi mesatar 920.69 € /m² X 86.75 = 79,870€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 757 euro

15 vite kesti mujore : 553 euro

Metoda 2

Çmimi total: 79,870
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 23,961 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 55,909€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 86,750

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 43,375

50% apo ( 43,375 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 722 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,974

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 637 euro

15 vite kesti mujore : 462 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)