TIPI 50.59

TIPI 7 – 50.59 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Veri - Lindje. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 50.59m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 22.51m²

Banjo  - 4.²

Dhoma e fjetjes - 8.79m²

Ballkoni - 2.78m²
Koridori - 3.07m²
Garazha - 11.38m²
Depo 3 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 64,970 58,090

Banesa: 50.59m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 64.97m²

Çmimi mesatar 894.10 € /m² X 64.97 = 58,090€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 537 euro

15 vite kesti mujore : 392 euro

Metoda 2

Çmimi total: 58,090
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 17,427 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 40,663€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 64,970

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 32,485€ ndërsa pjesa e mbetur

50% apo ( 32,485 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 541 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 11,618

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 463 euro

15 vite kesti mujore : 336 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)